Kako Donk Gaming prav tako poveča vašo zmagovalno stopnjo

Udeleženci se lahko tudi odjavijo iz celotne igre, če želijo, zato so učinkoviti lonci na začetku odlična rešitev za povečanje vaše plače. Druga bistvena osnova, ki jo je treba upoštevati pri obrambi pred c-stavami, je moč dajanja. Za tiste, ki imajo šibke roke, se lahko veliko bolje upogibajo, kot da bi tvegali, da bi izgubili veliko več valute, tako da se obrnejo na povsem novo izbiro.

  • Preostali videoposnetki v eni uri se osredotočajo na več odličnih primerov in prikazujejo nekaj fascinantnih mest, kjer se boste znašli stran od statusa že od prvega dvigovanja.
  • Popolnoma nov LJ ima veliko jamstveno vrlino, s 65 odstotki vašega zavarovanja, poleg tega pa ima noro kombinacijo, na primer AA, KK in AK iz veliko večje frekvence kot le BB.
  • Športna stavnica DraftKings ponuja najbolj konkurenčne terminske kvote za Super Bowl vse leto in ponuja veliko več priložnosti za Awesome Dish v realnem času kot katera koli druga športna stavnica.
  • Tudi če pride do najslabšega in končate vsi notri, boste imeli izhode v divjino.
  • Zdi se mi, da je novo uživanje grozljivo bedno, in ko boste objavili blog, boste morali biti v položaju, ko vam bo veliko ljudi pomagalo narediti težave s čisto novo igro.

Ne morete postati tako močno nagnjeni k vrednosti ali blefu, saj lahko vašemu sovražniku postane nekaj preveč enostavno, da bi vam pomagal omejiti. Eden od priporočenih načinov uporabe obsegov za izboljšanje lastne stopnje zaslužka je vedno izboljšanje igre v skladu s težnjami lastnega nasprotnika. Za mnoge, ki so tekmovanje uporabljali dlje časa, boste začeli nabirati namige o tem, kako natančno igrajo, kar lahko uporabite v svojo korist. Roke proti. Zavarovanje dosega – Ko boste izračunali nasprotnikov obseg, boste želeli približno natančno ugotoviti, koliko varnosti ima vaša lastna kombinacija proti vam. Ko je kombinacija a na showdownu in obiščete karte svojega izzivalca, je to lahko izjemno dragocen podatek, ki ga lahko uporabite, da ugotovite njegov pristop.

Https://stave-sportne.com/williamhill/ - Predlog za poker dogodek 1. korak: kradite veliko, vendar nikoli ne pretiravajte

Današnji strokovnjaki uporabljajo najsodobnejše stave 3. koraka z večjo pravilnostjo in lahko porabite veliko stresa pred flopom, zato je ključnega pomena, da lahko ljudje produktivno ravnajo s stavami 3bet. V tem članku bomo razpravljali o nasvetih, kako se seznaniti z odlično različico 3-stav, ki vam bodo pomagale izbrati najboljšo linijo kadar koli proti odlični 3-bet. Poleg tega, da razmišljate o njihovih izbirah kombinacij, se prepričajte, da razumete, kakšen razpon vas bodo verjetno postavili v vašo. Ste pred kakršnimi koli drugimi možnimi čistimi prinosi, poleg tega pa je plošča dobra za njihov izbor – komercialno lahko imate možnost novih kompletov, 67 izločite, 45 popravite in lahko 85 izločite. Poleg tega plošča ustreza raznolikosti konkurentov – prav tako je nerealno preizkusiti tako roko že zelo zgodaj na slovesu. Izkušnje prinašajo bo verjetno težavna stvar, pri čemer je treba upoštevati več premislekov.

Uživajte v čvrstejši

Kako Donk Gaming prav tako poveča vašo zmagovalno stopnjo

Na prvem mestu je možno več dimenzioniranja in metod, vendar je trik, ki ga je treba videti, ta, da dimenzioniranje pogosto osebno narekuje valovne dolžine. Ker se meritve zmanjšajo, običajno povečate njihovo frekvenco. Lahko pogledate tudi, ko se vaše meritve zmanjšajo, morda bistveno https://stave-sportne.com/williamhill/ razširite svoj dobro vreden razpon--ki vključuje več vrednih kombinacij in ima tudi veliko več kombinacij z blefiranjem/zanikanjem kapitala. Ko merite svojo stavo in zmanjšate, mora vaš izzivalec tudi telefonirati in lahko povečate veliko več, kar ljudem običajno ne gre najbolje. Morda bi moral biti najboljši nasvet za igralniški poker z nižjimi vložki, da prenehate z omejenimi stvarmi in namesto tega boste počakali na področja, ki so očitno uspešna.

Zamisli o tem, kako zmagati v bitkah slepih proti slepim, ko se soočajo s šepanjem

Mi in view-raise izredno širši, če imamo kombinacijo 43s, vi pa lahko 53s, ki imate odlično backdoor clean draw. Odziv BB-ja na iger na srečo se poleg tega ne razlikuje daleč od globine kupa, medtem ko je razlika v jamstvu narejena za igralno sorto SB-ja, tako kot je bila na preizkuševalni sorti. Komaj poveča in lahko odstopiš v približno MDF (nekaj časa naravnost navzdol, ker blefi SB obdržijo določeno zavarovanje, ko so imenovani). Pravzaprav je bila edina izjema zelo majhna globina kopice, pri kateri bo stava SB verjetno polarna in dvigovanje ni potrebno za razvoj najnovejšega kuhalnega lonca. Kot smo že klepetali, udeleženci niso spodbujeni, da imenujejo stavo, ki ima omejeno dajanje znotraj zabojev z več sredstvi.

Kako Donk Gaming prav tako poveča vašo zmagovalno stopnjo

Tako boste našli dva zelo različna čistejša nasveta, ki ju uporabljam, osredotočena na to, kje smo dejansko doživeti. Ujemanje je opisano kot eno izboljšanje odklepanja na Cutoff, Button ali Short blind, potem ko se vam osebno zruši. Na splošno mnogi ljudje mislijo, da je to rop, če imajo nizko-res vreden dar. Preprosto povedano, najnovejša izboljšava ni narejena na podlagi povsem novega, ki si zasluži izkušnjo dobre "dobre" karte, ampak alternativno samo za "ukradenje" svežih blindov z uporabo svojih tekmecev. Očitno bi lahko nadaljevali s stavo kot osnovno stavo, če pred flopom dvignete stavo. Če imate na flopu izpade, ki vam bodo prinesli dober pol-blef, morate biti previdni pri izbiri podaljška, ali ne boste ponovno dvignili iz hand-in enega v scenarij.

Iz tega razloga, relativno gledano, imajo več izletov kot del njihove celotne raznolikosti. Spletni poker postopki in programi, ki so vam jih ponudili največji udeleženci igralniškega pokra na svetu, ki bodo vaše individualno uživanje v igralniškem pokru popeljali še korak dlje. Morda bi bilo bolje, da se počasi zabavate z dajanjem in potencialno boste povzročili blefiranje ali dodatne stave tekmecev.

Kako Donk Gaming prav tako poveča vašo zmagovalno stopnjo

Ko gre za stik z izborom, vas spodbujamo, da zaščitite z več kombinacijami, ker boste dobili veliko boljše pot odds. Kot lahko vidite, je uporabniku prijazno ugotoviti, kako preklapljati z drugimi točkami. Za mnoge, ki so prav tako v težki stavi namesto na flopu c-bet in pomoč zgolj pri obrabi, se zdijo neprimerni, verjetno niso. Igrati boste morali le najboljše, kar lahko, omeniti pomembne točke in se po lekciji seznaniti s tem, da ugotovite, kaj morate dokončati.

Ace-high Sicer King Large Inactive Flops

C-choice bo smiselna za tiste, ki boste odkrili svoj slog uživanja in svojo ponudbo. Ko notranji status odstopi preveč kart, kot so KJ dragi diamanti, lahko prihajajoči OOP začne veliko bolj očitno staviti. Če znotraj pozicije preprosto kliče telefon, ki ima nekaj, čisto žrebanje ali največje in lahko tudi vi odstopite, se lahko OOP spreminja – stavite in dvignete njegov EV z 2800 na 3300. Če mislite, da vaš nasprotnik dejansko odstopi veliko takšnih kombinacij, ki imajo dvojna stranska vrata, bi morali raje igrati kot preverjati. Če menite, da potrebujejo par ali čisto oznako za nadaljevanje, bi morali igrati na srečo. Glede na to, da naš lastni sovražnik poskuša overfoldirati na flop, se naši lastni pravilni broadwayji, ki imajo stranska vrata, spremenijo iz čistega preverjanja, tako da lahko predvsem stavite.

Kdaj bi morali napasti takoj po tem, ko Challenger spremlja takoj nazaj 4 triki za preizkušanje

Kako Donk Gaming prav tako poveča vašo zmagovalno stopnjo

In/ali turn card vam bo ponudil razlog, da poimenujete našo spremembo stave. In ne pozabite, da popolnoma nov najvišji C-wager optimum pridobi povprečno +48 BB/sto, kar je veliko bolje od novega -10 BB/sto zero-donk maksimuma takoj po stiku z veliko izboljšavo pred flopom . In ko imam položaj do klicatelja, bi lahko imeli na vrsti druge možnosti. Torej, spet, nova matematika daje v bistvu prednost Združenim državam, takoj ko C-stavimo blef na dober triway flop.